20.10.2014

"i know you're looking for salvation in the secular age, but girl I'm not your savior."

IMG_3512

"You just sit and get stoned with 30 year olds and you think you've made it."
"Well, shouldn't you be fucking with somebody your age instead of making changes?"

IMG_3554
Otin tänään kuvia. Ne onnistuivat, kai? Laatu vain kusi.

Mitä mieltä te olette? 

Koulussa olin sen puolitoista tuntia ja sitten lähdin. Kirjoitin paperille, että haluaisin oppia jaksamaan. Se on totta. Löysin ihanan bändin ( The 1975 ) ja sillä on ihania kappaleita. Love. Olen pikkutarkka ja perfektionisti. Instagram feedin pitää olla täydellinen (alotin sen taas uudestaan), käsiala pitää olla kaunista yms. Ainoat mitkä saa olla "sotkuisia" ovat musiikkimaku ja twiiitit. Aloitin ruokapäiväkirjan, eli kirjaan kaikki ruoat vihkoon. Se on shokeeraavaa nähdä, mitä yhden päivän aikana on tullu syötyä. Menen tänään lenkille, ehkä. Yritän vähentää syömistä, ehkä. Ehkä on päivän sana.

8 kommenttia:

 1. Joo oot oikeessa, noista kuvista tuli kivoja ^_^ Hui ruokapäiväkirja, kiitos ideasta! Mä syön niin sekalaisesti, et olis aika jees nähdä et mitä mä oikeestaan pistän suuhuni päivittäin.

  VastaaPoista
 2. noista kuvista tuli hienoja :) Ja The 1975 on aivan ihana bändi *_* mullakin on toi että instagram feedin pitää olla täydellinen :D
  sun kaulakoru on myös mahtava, mullakin oli mutta se meni rikki heti ekana päivänä kun aloin käyttää sitä :D

  VastaaPoista
 3. Vihdoinkin jotain raikasta! Mä rakastuin tähän blogiin, sillä se pistää ajattelemaan. Kirjoitat simppelisti, mutta jätät lukijalle aukkoja, en tiedä teetkö sen tarkoituksella vai vahingossa, mutta vaikka aluksi luulin vihaavani tätä blogia siksi, nyt oikeastaan rakastan tätä samasta syystä. Ulkoasukin on ihanan hempeä, mutta suuret plussat sulle juurikin siitä, että olet saanut aikaiseksi nykymaailman blogiviidakossa luoda jotain uniikkia! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Ulkoasu on todella upea ja blogi muutenkin mielenkiintoinen!:)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista