4.10.2014

“when you photograph people in colour, you photograph their clothes. but when you photograph people in black and white, you photograph their souls.”

lataa (10) lataa (11) lataa (12)
Tuntuu typerältä kirjoittaa taas tänne, vaikka mikään ei ole muuttunut. Eikun hetkinen onhanpas! Mut päästettiin pois osastolta ns. ''pidennetylle lomalle'', mutta sain silti ottaa kaikki tavarani mukaan. En saanu edes hyvästellä omahoitajaa, enkä rakasta korvaavaahoitajaa Oon siis nyt viikon kotona ja tulevana perjantaina meen lääkärinkäynnille ja katotaan miten on menny. Ja mähän palaan sinne. Mä en oo vielä valmis ns. ''normiin''. Eli että kävisin koulua normaalisti ja yms.

Löysin TikTakin.

Ei mulla muuta
.
Follow my blog with Bloglovin

11 kommenttia:

 1. Vau tosi hienoja kuvia, persoonallisia!!

  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja ja semmosia erilaisia kuvia! <3 Sun blogin ulkoasu on tosi kiva ja semmone jotenki toimiva! :) <3

  VastaaPoista
 3. Blogi vaikuttaa tosi kivalta. Yleisvaikutelma on aikasynkkä, johtuen varmaan siitä että tämän postauksen kuvat ovat mustia ja banneri aika tumma. Ulkoasu on muuten tosi kiva ja toi banneri on hieno. Kuvien laatua voisi ehkä vähän parantaa, koska itse varsinkin monesti valitsen blogit kuvien perusteilla :-) Kirjoitat kans tosi kivalla tyylillä j a omaperäsesti. Kaikin puolin mukava blogi'' :-)

  VastaaPoista
 4. RAKASTUIN HETI tähän ulkkaan! voi luoja liityn heti! rakastan niin paljon tätä, tää on niin erilainen ja ihana hyvällä tavalla! ah, rakkaus!

  VastaaPoista
 5. Tykkään paljon blogin ulkoasusta ja bannerista. Lisäks blogin perusteella vaikutat kiinnostavalta tyypiltä! Tosin olis parempi, jos kuvat olis laadukkaampia.

  VastaaPoista
 6. Kuvissa on kiva idea, mutta laatu on vähän niin ja näin, vika ei siis ole kuvien sisällössä. Blogista saa vähän synkän kuvan tuon F-koodin perusteella, mutta ainakin oot rehellinen :) Banneri on kivan omalaatuinen! Musamakusi vaikuttaa myös huipulta!

  VastaaPoista